1. krog članskega DP

1. krog članskega DP
06 Jan 18 andrazadmin

ZMAGA!!!

Članska ekipa je na današnji prvi tekmi državnega prvenstva premagala domačo ekipo Triglava iz Kranja s končnim rezultatom:
VK Ljubljana Slovan 9:6 AVK Triglav Kranj (4:3; 2:1; 2:2; 1:0)

Gole so dosegli: Puš 3, K. Novak 2, Stele 2, Fakin 1, Leskovec 1.

Naši fantje so že od samega začetka igrali bolje od nasprotnika, in hitro povedli z dvema goloma prednosti. Kranjčani so se po drugem golu vendarle prebudili in začeli resneje napadati naša vrata. Dinamična in razburljiva četrtina se je končala le z golom prednosti gostujoče ekipe.

Drugo četrtino smo prav tako začeli bolje in v prvih petih minutah dosegli dva gola ter tako vodili s 6:3, kar pa so do konca četrtine domačini uspeli znižati na 6:4.

Tretja četrtina je gledalcem ponudila ogromno število akcij, lepih strelov, zanimivih kombinacij ter dobrih obramb obeh vratarjev.
Izenačenost moči v tem delu tekme se je kazala tudi v vmesnem rezultatu, ki je bil 2:2 – četrtina se je tako končala s prednostjo Ljubljančanov z 8:6.

Zadnjo četrtino smo, kot vse prejšnje začeli bolje, tudi tokrat z osvojeno prvo žogo in konstantnim pritiskom na nasprotnikova vrata, ki pa se je obrestoval le enkrat. Lahko bi rekli, da je četrtina pripadla vratarjema oz. dobri defenzivni igri obeh ekip.
No automatic alt text available.

Hvala Ljubljana, moje mesto in Mestna občina Ljubljana za vso podporo!

#zaLjubljano