Kdo bo prvak AWL?

Kdo bo prvak AWL?
22 Mar 23 Andraz Zurman

Pred nami je zadnje dejanje v premierni sezoni mednarodne Alpe Waterpolo lige. V Ljubljani na kopališču Kodeljevo se bo v petek 24.3. in soboto 25.3.2023 odvijal “Final Four” zaključni del tekmovanja.

V prvem polfinalnem paru se bodo zmaji pomerili proti ekipi Calcita iz Kamnika. Srečanje se bo začelo v petek ob 18.00 uri.

Nasprotnika poznamo saj smo se z njimi srečali v pokalnem kot tudi v državnem prvenstvu.

Priprava na ekipo poteka že cel teden. Ključ do zmage bo igra v obrambi v napadu pa s hitrimi protinapadi probati priti do lahkih zadetkov. Smo dobro pripravljeni in želim, da celotno srečanje igramo v visokem ritmu in na ta način utruditi nasprotnika.

… je pred polfinalnim srečanjem povedal trener zmajev Jure Škof.

Kapetan Martin Puš pa je dodal…

Že od začetka sezone govorimo, da imamo letos visoke cilje in osvojitev Alpe Waterpolo lige je sigurno eden izmed njih. Do tega cilja smo naredili že velik korak, čaka nas samo še zaključek, ki pa bo definitivno zelo težek in za osvojitev 1. mesta bomo morali pokazati najboljše predstave v letošnji sezoni. Upamo, da bo na naši strani tudi publika, saj igramo na domačem bazenu, zato se bomo res potrudili, da prvi pokal AWL ostane v Ljubljani.

Drugi polfinalni par pa sta AVK Triglav in VK Opatija LRH, ki se bosta pomerila ob 19.30 uri.

Vabljeni k ogledu tekem in športnemu navijanju.