Odlične predstave naših igralcev

Odlične predstave naših igralcev
10 Feb 18 andrazadmin

Danes so na domačem bazenu najprej nastopali dečki do 15. leta starosti, ki so se pomerili proti ekipama Kopra in mariborskega Branika. Na obeh tekmah so pokazali izjemno zbranost in željo po zmagi, vendar jim je na koncu malo zmanjkalo do želenega uspeha.
Image may contain: 1 person, swimming and pool
Na prvi tekmi so igrali neodločeno, drugo pa so na žalost izgubili z golom razlike.

VKLS 6:6 Vaterpolo Koper 1958

VKLS 6:7 AVK Branik Maribor

Nato pa je prišel težko pričakovani obračun dveh ekip, ki se že kar nekaj časa redno srečujeta v finalih državnih in pokalnih prvenstev, domače Ljubljane Slovan in gostujočega Triglava iz Kranja.
Naši varovanci so tekmo začeli odlično in hitro povedli, nato pa le nadaljevali z izvrstnim delom in do konca 1. četrtine zadeli še štirikrat.
V drugo četrtino so vstopili z lepo prednostjo, tako da so lahko mirno taktizirali naprej. Druga četrtina je pripadla obema vratarjema, saj je “padel” le en gol, in sicer v našo korist, tako da smo ob polčasu že vodili s šestimi goli prednosti.
Na današnji tekmi so naši fantje pokazali, da so odlični v vseh elementih igre, prednjačila pa je predstava v obrambi, sploh zaradi dejstva, da smo prvi gol prejeli šele v tretji četrtini tekme.
Kar so začeli, so tudi končali, saj nasprotniku niso dopustili nikakršne priložnosti za presenečenje in tako tekmo, s fantastično predstavo, pripeljali do konca.

Vaterpolo klub Ljubljana Slovan 13:4 AVK Triglav Kranj (5:0; 1:0; 3:3; 4:1)

Vsem fantom čestitamo za izjemne predstave!

Zahvalili bi se Mestna občina Ljubljana in Ljubljana, moje mesto za vso izkazano podporo!

#zaLjubljano