PESTER VIKEND PRED NAMI…ČLANI, U15 IN U12

PESTER VIKEND PRED NAMI…ČLANI, U15 IN U12
12 Jan 23 Andraz Zurman

Derbi v 2. krogu članskega državnega prvenstva…

Zmaji se bodo v 2. krogu državnega prvenstva pomerili s triglavani. Oddolžiti se jim moramo za poraz v finalu pokala. Tekma je na sporedu v soboto 14.1.2023 ob 19.00 na bazenu Kodeljevo. Zmaji gredo v tekmo okrepljeni z novim igralcem. Poleg dveh hrvaških igralcev (Igor Cuomo in Roko Lazić), ki sta v klub prišla na začetku sezone, je zmaje okrepil še srbski igralec Luka Gligorijević.

V tem tednu smo dobro trenirali. Odigrali smo tudi trening tekmo z ekipo Jadran Kostrena. Mislim, da so fantje bolje pripravljeni kot so bili pred tekmo z Calcitom. Na tekmi bo potrebno garati v obrambi in biti zbran skozi celotno srečanje. V napadu pričakujem boljšo realizacijo in več zadetkov iz zunanjih položajev.

je pred tekmo povedal trener zmajev Jure Škof.

Vabljeni na bazen Kodeljevo podpreti zmaje.

Tudi starejši dečki U15 nadaljujejo v državnem prvenstvu…

V soboto 14.1.2023 smo domačini smo 2. turnirja državnega prvenstva za starejše dečke U15. Kot uvod v člansko tekmo se bodo pomerili proti VD Grafist Koper in AVK Branik Maribor.

Varovanci trenerja Nikole Hajdina trenutno zasedajo 1. mesto na lestvici. Upamo, da bo tako tudi ostalo.

 

2. turnir za najmlajše zmaje U12 v Kopru…

Naši zmajčki se bodo v nedeljo 15.1.2023 v Kopru udeležili turnirja za igralce letnik 2011 in mlajši. Nastopili bomo z dvema ekipama, ki jih bosta vodila trenerja Martin Puš in Nikola Hajdin.

V ospredju ne bo pomemben rezultat ampak prikaz napredka v vaterpolo igri, saj fantje pridno trenirajo. Kljub temu želimo fantom veliko zabave, srečnih in nasmejanih obrazov ter seveda čim več zmag.

 

SREČNO ZMAJI!