Priprave na Madžarskem

Priprave na Madžarskem
05 Apr 18 andrazadmin

Prejšnji teden so se vse selekcije, z izjemo članske, odpravile na štiridnevne priprave na Madžarsko, in sicer, starejši v Kaposvar, mlajši pa v Pecs, kjer se je odvijal vaterpolski turnir.

Od prejšnjih priprav je minilo že skoraj pol leta, kot je najbolje za nemoteno šolanje naših otrok pa so tudi tokratne “padle” na šolske počitnice.

Aktivne priprave so se začele že malce po prihodu otrok na Madžarsko. Starejša selekcija je opravila dva treninga, mlajši pa so ob tem odigrali tudi svojo prvo tekmo turnirja.

Image may contain: 19 people, people smiling, people standing and indoor

Naslednji dan je bil tekmovalno obarvan za oboje, tako mlajše, kot starejše. Mlajši so odigrali dve tekmi, eno proti ekipi beograjskega Partizana ter drugo proti madžarski Tatarbanji; starejši pa so med tem odigrali prijateljski tekmi proti ekipi Kaposvarja. ??‍♂?

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and outdoor

 

Image may contain: 12 people, people smiling, shoes and basketball court

Celoten turnir je bil odlično organiziran, naši varovanci, od najmlajših pa do najstarejših pa so se iz samih treningov ter tekem lahko naučili marsikaj, kar jim bo tudi koristilo pri razvoju v odlične vaterpoliste.
Na trenigih ter tekmah so vedno dajali vse od sebe ter tako trenerjem ter vsem ostalim pokazali, da se rezultati vsakodnevnih treningov že kažejo. ??

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Da pa bi se otroci med drugim tudi spočili, spoznali nove ljudi, kulturo in se pri tem še kaj naučili, so jih trenerji v času, ko ni bilo treningov ali tekem, odpeljali na obisk mesta Pecs, priredili medsebojno druženje in različne aktivnosti, ob katerih so vsi uživali, se nasmejali ter si ustvarili lepe spomine, ki jih bodo spremljali še dolgo časa.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 2 people, people smiling, outdoor

Image may contain: 12 people, people smiling, people sitting and indoor

Športen pozdrav,

ekipa VKLS.