PRVI DERBI V FINALU POKALA … DEČKI U15 TUDI V BOJU ZA POKALNO LOVORIKO

PRVI DERBI V FINALU POKALA … DEČKI U15 TUDI V BOJU ZA POKALNO LOVORIKO
14 Dec 22 Andraz Zurman

Prvi letošnji derbi se bo odigral na našem bazenu Kodeljevo. Nasprotnik je stari znanec AVK Triglav, kateremu se bomo potrudili odolžiti za lanskoletni poraz prav tako v finalu pokala.

V soboto 17.12.2022 ob 18.00 nas čaka prvi derbi z AVK Triglav v letošnji sezoni. Tokrat upamo, da se bo srečanje končalo v našo korist. Do sedaj so zmaji v pokalnem kot tudi v Alpe Waterpolo League tekmovanju prikazali odlične predstave. Fantje so uigrani in upamo, da bodo tako tudi nadaljevali. Kaj je pred finalom pokala povedal kapetan zmajev Martin Puš si poglejte v spodnjem video posnetku…

Kot je že kapetan povedal ciljamo v vseh tekmovanjih na najvišja mesta. V soboto nas čaka prvi resni preizkus v letošnji sezoni. Pripravljeni smo dobro, ekipa pridno trenira. Na tekmi bo osredotočenost v obrambi v prvem planu, v napadu pa bo potrebno doseči zadetek več od nasprotnika in tako osvojiti pokal.

je še dodal trener Jure Škof.

Kot uvod v finalno tekmo pokala članov pa se bodo tudi dečki U15 borili za pokalno lovoriko.

Zaključni turnir pokala Slovenije za dečke U15 se bo prav tako odvijal na našem bazenu Kodeljevo. V polfinalu se bodo naši dečki pomerili z PD Maribor. V primeru zmage pa bodo igrali finale z zmagovalcem dvoboja med AVK Branik in AVK Triglav.

Varovanci Nikole Hajdina pridno trenirajo in bodo poskušali priti v finale ter osvojiti pokalno lovoriko. Pričakovanja kapetana U15 Marcela Lipnika si poglejte spodaj v video posnetku…

SPORED U15:

Vabljeni k ogledu vseh tekem in navijanju za naše zmaje.

SKUPAJ NA VRH!