USPEŠEN VIKEND ZA NAMI

USPEŠEN VIKEND ZA NAMI
15 Jan 23 Andraz Zurman

ČLANSKI DERBI ZMAJEM…

V drugem krogu državnega prvenstva so se zmaji pomerili s Triglavani in slavili z rezultatom 13:8. Po neodločenem izidu v prvem krogu proti Calcita so se zmaji zbrali in na domačem bazenu ugnali kranjčane. Nekoliko smo se oddolžili za poraz v finalu pokala. Fantje so v preteklem tednu pridno trenirali kar se jim je obrestovalo. Prvič je za našo ekipo zaigral Luka Gligorijević, nova okrepitev zmajev. Na uvodnem srečanju je dosegel 4 zadetke.

V prvi četrtini so gostje povedli s 1:3 vendar so naši zmaji v režiji Stefanovića, Cuoma in Gligorijevića prišli do preobrata in vodstva 4:3 na koncu četrtine.

Druga četrtina je z delnim izidom 3:0 za naše zmaje je pokazala kdo gospodari na Kodeljevem. V tretji četrtini so fantje s svojo igro nadaljevali in povedli že s petimi goli razlike. V zadnji četrtini so gostje nakazali, da se še niso predali in z dvema zaporednima zadetkoma zmanjšali zaostanek na 3. Zmaji so ostali zbrani in so tekmo mirno pripeljali h koncu.

VK Ljubljana Slovan – AVK Triglav 13:8 (4:3, 3:1, 2:0, 4:4)

Gligorijević 4, Puš in Potočnik 3, Stefanović 2, Cuomo 1

Ekipa U15 - 14.1.2023

DEČKI U15 ŠE NEPORAŽENI…

Varovanci trenerja Nikole Hajdina nadaljujejo niz zmag. V soboto 14.1.2023 so fantje igrali proti PD Maribor in AVK Branik Maribor ter z novima zmagama ostajajo na vrhu lestvice. Fantom čestitamo za prikazano igro.

PD Maribor – VK Ljubljana Slovan 5:25 (0:11, 2:4, 1:7, 2:3)

Lipnik 8, Kirasič in Petrović 6, Kapić 3, Babnik 2

 

VK Ljubljana Slovan – AVK Branik Maribor 17:9 (7:0, 0:6, 6:0, 4:3)

Lipnik 9, Kirasič 5, Petrović 2, Rašljić 1

 

ZA PRIHODNOST NE SKRBIMO, U12 USPEŠNI NA TURNIRJU V KOPRU…

Naši zmajčki so danes odigrali turnir državnega prvenstva U12 v Kopru.  Nastopili smo z dvema ekipama.  Zmagovalec turnirja je bila naša ekipa VK Ljubljana Slovan 2 (VKLS2), ki jo je vodil Martin Puš. Zmagala je na vseh tekmah. Ekipi VK Ljubljana Slovan 1 (VKLS1), ki jo je vodil Nikola Hajdin je malo zmanjkalo, da bi se uvrstila v finale turnirja. Izgubili so po izvajanju 5-metrovk proti VK Borac Banja Luka 1, ki so jo nato v finalu naši zmajčki iz VKLS2 premagali. V tekmi za tretje mesto je morala naša ekipa VKLS1 priznati premoč ekipi VK Opatija.

Nekateri fantje so prvič nastopili na tekmi zato jim na prikazanem čestitamo. To je dokaz, da fantje skupaj s trenerji pridno trenirajo in napredujejo.

Foto utrinke si poglejte na naši Facebook strani.

Rezultati turnirja: