Zanimiva objava!

Zanimiva objava!
06 Dec 14 Andraz Zurman

Zelo zanimiva objava z naše strani, obvezno branje!

Pred 20 minutami smo se pogovarjali s starsi od zvestega clana kluba ter hkrati zelo prespektivnega vaterpolista. Naj povem da je fant star enajst let ter trenira vaterpolo od 5 – 6 krat tedensko.

Vceraj so starsi imeli govorilne ure. Mamica od tega gospodica je odsla v solo, kjer je izvedela da je mladi gospod dobil “cvek” za katerega doma ni povedal, oziroma se je celo zlagal.
Slaba ocena ni razlog za preplah ali pa kaj podobnega, vecji problem je “laz”. Starsi so ga zaradi tega dejanja kaznovovali kar je edino pravilno. Kazen pa je bila, da lahko na vaterpolo hodi “samo” 3 krat tedensko. Tukaj pride zanimiv del. Ko je mladi gospod slisal za to kazen, se je nemudoma zacel jokati ter prositi starse da bo naredil kar hocejo samo da lahko trenira vaterpolo. Celo ponoci je jokal! Nikakor ni mogel sprejeti te odlocitve!

Kaj hocemo povedati? Oziroma kaj nam pove, da je otrok jokal? Pokaze neizmerno otrosko zeljo po treniranju! To pa nam pove da bo ta otrok zelo uspesen, ker samo s takim pristopom, zeljo, motivacijo, odlocnostjo ter vztrajnostjo se da nekaj doseci! Samo s taksnim pristopom in nikakor drugace! Ni bliznic, ni krajsih poti! Je trdo delo, odlocnost, motivacija ter vztrajnost!

Prepricani smo, da bo ta fant cez “mnogo” let uspešen prav na vseh podrocjih katerih se bo lotil. Ker ce usmeris vso energijo v karkoli (sola, ljubezen, sport, sluzba), je nemogoce da ti ne uspe! Ce razmisljas tako, ce vrjames v to, potem uspe! In to je tudi nasa glavna “miselnost” kluba. Odlocnost, vztrajnost in upanje. Bomo poenostavili, enostavno VEMO da nam bo uspelo, ker je nemogoce da nam ne! ps: kazen je bila pravilna, in glede “laganja” se bomo z mladim gospodom se v klubu pogovorili
pss: ce ti je bila vsec objava, klikni lajk ter deli!