O nas

VK Ljubljana

Vaterpolo klub Ljubljana organizira vrsto rekreativnih športnih aktivnosti za odrasle in otroke. Prizadevamo si, da bi z našo pomočjo kvalitetno preživljali svoj prosti čas in skrbeli za svoje zdravje.
Radi bi poudarili, kako pomembna je strokovnost trenerjev za doseganje vrhunskih rezultatov. Z nami sodelujejo doc. dr. Igor Štirn, predavatelj na FŠ, Boris Margeta, predsednik svetovne sodniške organizacije vaterpola.

Naša ekipa vas bo naučila, da se zvztrajnostjo, trdim delom in močno željo da doseči vrhunske športne rezultate. Prepričani smo, da so prav ti principi temelj za doseganje uspeha na vseh življenjskih področjih. Vabimo vas in vaše otroke, da nas obiščete in se nam pridružite na bazenu, da skupaj dosežemo željene rezultate.

Zakaj voda?

Pozitiven vpliv na kostno gostoto, boljše delovanje živčno – mišičnega sistema, povečanje mišične mase, izboljšanje gibljivosti, izpopolnjevanje plavalne tehnike, izboljšanje motorike, team building, boljšanje psiho-fizičnega počutja, izboljša delovanje pluč, zmajnševanje stresa.

Zakaj pri VK Ljubljana?

izobražen kader, posebna pozornost namenjena pravilni izvedbi plavalnih tehnik, celoletne priprave, mednarodni turnirji.

Poglejte si promocijski video, ki so ga naredili naši člani.